Els que ens governeu...


¿Sabeu els que són Lucas Papademos (actual dirigent Grec després de la dimissió de Papandreu) i Marià Monti (ara al capdavant del govern italià)?
¿Sabeu qui és Mario Draghi (actual president del Banc Central Europeu)?
¿Sabeu el que és Goldman Sachs?
Goldman Sachs: és un dels majors bancs d'inversió mundial i co-responsable directe, junt altres entitats com l'agència de qualificació Moody's, de la crisi actual, i un dels seus majors benficiaris. Només a manera de pinzellada, en 2007 van guanyar 4 mil milions de dòlars en operacions que van desembocar en el desastre actual..Papademos: Actual primer ministre grec, després de la dimissió Papandreu. No triat pel poble.
- Exgovernador del Banc de la Reserva Federal de Boston entre 1993 i 1994.
- Vicepresident del Banc Central Europeu del 2002 al 2010.
- Membre de la Comissió Trilateral des de 1998, fundada per Rockefeller, lobby neoliberal (es dediquen a comprar polítics a canvi de subornar-los)
- exGovernador del Banc de central Grècia entre 1994 i 2002. Va falsejar els comptes de dèficit públic del país amb l'ajuda activa de Goldman Sachs, la qual cosa va conduir en gran part e l'actual crisi que patix el país.
Marià Monti: Actual primer ministre d'Itàlia després de la dimissió de Berlusconi. No triat pel poble.
- Ex-director europeu de la Comissió Trilateral abans mencionada.
- Ex-membre de l'equip directiu del grup Bilderberg.
- Assessor de Goldman Sachs durant el període en què esta va ajudar a ocultar el dèficit del govern grec.
Mario Draghi: Actual president del Banc Central Europeu en substitució de Jean-Claude Trichet.
- Ex-directorexecutiu de del Banc Munidal entre 1985 i 1990.
- Vicepresident per Europa de Goldman Sachs entre 2002 i 2006, període en què es va realitzar el bisell abans mencionat.

Cal veure la quantitat de gent que treballava per a Goldman Sachs....
Bé, quina casualitat, tots de la mà de Goldman Sachs. Els que van crear la crisi es presenten ara com l'única opció viable per a eixir de la mateixa, en el que la premsa nord-americana està començant a anomenar "El govern de Goldman Sachs a Europa".
¿Com ho van fer? Vos ho explique: Van animar als inversors a invertir en productes subprime que sabien que era productes fem, i al mateix temps es van dedicar a "apostar" en borsa pel fracàs dels mateixos. Això és només la punta de l'iceberg, i està molt documentat, podeu investigar-ho. Mentres llegiu este e-mail s'estan forrant a base d'especulació sobre els deutes sobirans. Es tendix a voler fer-nos pensar que la crisi ha sigut una espècie d'esvaró, però la realitat apunta que darrere d'ella hi ha una voluntat perfectament orquestrada de fer-se amb el poder directe en el nostre continent, en una maniobra sense precedents en l'Europa del segle XXI. L'estratègia dels grans bancs d'inversió i agències de qualificació és una variant d'altres dutes a terme anteriorment en altres continents, es desenrotlla des de l'inici de la crisi i està des del meu punt de vista està sent la següent:
1. Afonem als països per mitjà de l'especulació en borsa/mercat. Els tornem bojos de por del que diran els mercats, que nosaltres controlem, cada día.

2. Els obliguem a recórrer a préstecs per a mantindre el Estatus Quo, o "salvar-los". Estos prestecs estan estrictament calculats perquè els països no els puguen pagar, com és el cas de Grècia que no podria haver cobert el seu deute ni encara que el seu govern venguera el país sencer, i no és cap metàfora, és matemàtica.
3. Exigim retalls socials i privatitzacions en detriment dels ciutadans, davall l'amenaça que si els governs no els duen a terme, els inversors es retiraran per por de no poder recuperar els diners invertits en el deute d'eixos països i la resta d'inversions.

4. Es crea un altíssim nivell de descontentament social, propici perquè el poble, ja sonat, accepte qualsevol cosa amb tal d'eixir de la situació.

5. Col·loquem els nostres hòmens on millor convinga. Si vos pareix ciència-ficció, informa-vos: este tipus d'estratègies estan perfectament documentades i s'han utilitzat amb distintes variants al llarg el segle XX i XXI en altres països, notablement a Llatinoamèrica per part dels EUA quan es dedicaven, i es continuen dedicant en la mesura que poden, a asfixiar econòmicament per mitjà del deute exterior, per exemple a països d'Amèrica central, per a crear descontentament social i aprofitar-ho per a col·locar dirigents afins als seus interessos.
Ara açò està passant a Europa, i ja no és que ho faça EUA, sinó que ho fa la indústria financera internacional. I el que està ocorrent davall la mirada impotent i/o còmplice dels nostres governs és el major robatori mai realitzat en la història de la humanitat i a escala planetària, són colps d'estat, i violacions flagrants de la sobirania dels estats i els seus pobles.
És molt fàcil informar-vos en internet. Digueu-li'l als vostres amics, passeu l'e-mail a qualsevol que puga estar interessat, jo que sé. Se'ns estan menjant vius... La gent ha de saber-ho.
Gràcies per llegir-ho.

Signat per; Jesús Rodríguez Barri "professor d'economia de la UNED"

Comentarios